Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. április 27., szerda

Akinek már a Ròna utca is Hollywood !

A tévés hét évig nélkülözte a képernyőt, de a TV2 ajánlatára nem tudott nemet mondani, így jövő héttől Gönczi Gábor oldalán láthatják majd a nézők a Tények műsorvezetői székében. Marsi Anikó így már Magyarországon van, de férjét és két gyerekét Mallorcán hagyta. 

(Az, hogy Marsi Anikó meg tudja oldani, naponta vezet híradót Magyarországon, miközben a férje és gyerekei Mallorcán élnek, hát a tett magáért beszél ! Mert ugye van az a pénz...-a szerk.)

Korábbi nyilatkozatában elmondta, hogy családjával mindent megbeszéltek és közösen döntöttek úgy, hogy elfogadja a csatorna hírigazgatójának, Kökény-Szalai Viviennek az ajánlatát.
“Ez az ajánlat egy olyan tévétől jött ami egy világhírű producer, Andy Vajna tulajdona, akkor az kvázi olyan mintha Hollywoodból kapnál felkérést” – mondta Marsi.

És nem is csodálkozunk, hogy igent mondott a felkérésre, ugyanis a Blikk információi szerint havi több mint kétmillió forinttal tömik meg a zsebét. Ekkora gázsit pedig eddig egyetlen magyar híradós sem vihetett még haza.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.