Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. április 28., csütörtök

Elkelt a 2,7-tized milliárdos Galambos birtok !

A Story magazin azt írja, a 125 napot börtönben töltött Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi) nehezen válik meg saját Boldogasszonypusztai  birtokától, hisz mint mondja, minden az övé, ameddig a szem ellát. Ennek ellenére egészen hamar elkelt a birtok, aminek adásvételi szerződését a lap szerint már alá is írták a felek.

Fáj a szívem elhagyni az otthonomat, hisz mindent itt hagyok, de bárhova is vet a sors bennünket, az együtt megélt emlékeinket a szívünkben megőrizzük (…) Ez a ház a dolgozószobám, itt szoktam zenét szerezni, szöveget írni – mondta a korábban külföldön járt Lagzi Lajcsi, aki a birtok több szegletét minden porcikájával magáénak érzi, hiszen saját kezűleg is készített néhány dogot.

Lagzi Lajcsi húsz éve vásárolta meg a halastó partján fekvő birtokot, és szinte folyamatosan fejlesztette, a kastélyt felújíttatta, és villát is építtetett a kőfallal körülvett telekre, az 50 méteres úszómedencéről nem is beszélve. Most itt a vége, elkelt...nincs visszaút !
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.