Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. április 21., csütörtök

Ezután már azt is megnézheted amit a "hatalom" tilt !

Ingyenes virtuális magánhálózat-szolgáltatást (VPN) épített be asztali böngészőjébe az Opera Software, ezt elsőként lépte meg a nagy böngészőgyártók közül.

 Az újítás annak köszönhető, hogy a cég nemrégiben vásárolta fel az észak-amerikai, VPN-nel foglalkozó SurfEasy nevű céget. Ugyan korábban is volt lehetőség külsős szolgáltatások által igénybe venni VPN-t a böngészőben, a funkció most alapból beépül. 
Egyelőre csak az Opera fejlesztői változatában érhető el, amelyben előre megismerheti a jövőben esetleg beépítésre kerülő funkciókat és kísérleti elemeket. A szoftver Windows és OS X operációs rendszerekre egyaránt letölthető innen

Engedélyezéséhez a Beállítások közt kell keresni az adatvédelmi funkciókat, majd egyszerűen aktiválni a VPN-t. A felhasználó három lehetőség közül választhat: amerikai, kanadai vagy német IP-címmel álcázhatja a valódit. 
Ezzel nem csak a tűzfalakat tudjuk megkerülni, de a szolgáltatások régiókorlátozásait is ki lehet játszani, így Magyarországról elérhetetlen tartalmak is elérhetővé válnak. Az Opera beépített VPN-je ráadásul egy fillérbe sem kerül, ráadásul korlátlan, míg más VPN-szolgáltatások nagy része az adatforgalom szerint áraz !
Az index.hu nyomán. 
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.