Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. április 25., hétfő

Képviselteti magát Izrael az Eurovíziós Dalfesztiválon ?

A májusi svédországi Eurovíziós dalfesztivál izraeli versenyzőjét feltartóztatták és megalázták a moszkvai repülőtéren homoszexualitása miatt, írja a Jerusalem Post. Az oroszok tagadják, hogy valóban incidens történt volna a "szexuális orientációját nyíltan vállaló" (És erre még büszke is...) Hovi Star és a reptéri hatóságok közt.
Star egy máltai televíziónak adott interjúban beszélt az őt ért megaláztatásról először, állítása szerint az útlevél ellenőrzéskor kiröhögték és széttépték az útlevelét.

 Foto/ Israel-News
"Moszkvában durván bántak velem, talán mert meleg vagyok, talán mert így öltözöm, vagy mert sminkelem magam - nem tudom. Azt mondták, nem mehetek be, széttépték az útlevelem és nevettek rajtam." 
Dimitrij Melnikov, a turné moszkvai részének szervezője szerint ugyanakkor a reptéren nem történt semmi, csak egy kis késlekedés.  
"Úgy volt felöltözve, hogy megakadt rajta az emberek szeme. Talán azt értette félre, hogy páran megmosolyogták", nyilatkozta az eset kapcsán.
Star (eredeti nevén Hovev Sekulets) azt mondta, szereti Oroszországot, ahol többször is járt már, de ez az epizód nagyon kellemetlen volt számára. 
"Elképesztő, hogy ilyesmi történt épp az Eurovízióval (?) összefüggésben."
(Az " újkori földrajz " tanítása szerint Izrael már Európához tartozik ?! Talán ezért is akarja a "hatalom"  hogy a szakiskolák döntő többségében  idén szeptembertől megszűnjön a földrajz oktatás !-a szerk.)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.