Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. április 1., péntek

Meghalt Biszku Béla !

Az Index csütörtöki értesülését a Mazsihisz szeretetkórházának igazgatója is megerősítette.
Amire a "hatalom" várt, bekövetkezett. 

(Így azért már világos, hogy miért nem kerülhet nyilvánosságra a besúgók, tartótisztek, ügynökök, a kommunista rendszer tartópilléreinek, párttitkároknak névsora. Vajon hány "elvtárs" van még a Mazsihisz szeretet otthonaiban elfektetve több százezres nyugdíjjal? Sohasem fogjuk megtudni...-a szerk.)

Most már nem kell -és a jelenlegi törvények szerint nem is lehet- elítélni Biszkut, hiszen a büntethetőséget megszünteti az elkövető halála, ezért elhunyt személy büntetőjogi felelősségét nem lehet megállapítani. 
A vádlott halála esetén a bíróság az eljárást megszünteti. A megbízó halálával az ügyvédi megbízási szerződés megszűnik – mondta  Magyar Gábor, Biszku Béla védője. 

Az MSZMP 94 éves volt politikusát több ember ellen elkövetett emberölésre való felbujtás háborús bűntettével gyanúsította meg a Fővárosi Főügyészség még 2012. szeptember 10-én, majd 2013. október 16-án vádat emeltek ellene. 
2014. május 13-án első fokon öt és fél éves szabadságvesztésre ítélték felbujtóként, több ember sérelmére elkövetett háborús bűntett, lőszerrel való visszaélés, valamint a kommunista rendszer bűneinek nyilvános tagadása miatt.
 2015. június elsején a Fővárosi Ítélőtábla új eljárást rendelt el az 1956 utáni megtorlások miatt megvádolt 94 éves Biszku Béla ügyében.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.