Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. április 19., kedd

"Személyiségfejlesztő, hasznos, jellemépítő műsor" indul ...

...a TV2 csoporthoz tartozó Viasat3 tv csatornán. Ahogyan az előzetesben reklámozzák "Társkeresés tabuk, álszemérmeskedés és előítéletek nélkül !"
 Hogy miről is van szó ? Egyelőre csak a helyszínt mutatta meg a csatorna. A műsorban nem lesz cenzúra, a játékosok ruha nélkül keresik az igazit...

 Hasonló műsor már volt képernyőn.. a kép forrása:  Dating Naked Facabook
 Az idő rövid, a játékosoknak mihamarabb a legjobbat kell kihozniuk magukból. Hamar kiderül, hogy a sallangok nélküli hódítás képes-e játékosok lelkét is megnyitni, ráadásul a Csábítás partjára újabb és újabb rivális érkezik, és a kiválasztottért mindig meg kell küzdeni.
A következő állomásra, a Szerelem szigetére már csak azok a párok juthatnak el, akik egymásba szerettek.

Az ott eltöltött 24 óra múltán – immár felöltözve – el kell dönteniük, hogy Ádám és Éva együtt folytatja-e tovább, vagy a csupasz randevú csak egy emlék marad.
Ádám keresi Évát címmel indul  – április 25-től hétfőnként 22 órától, cenzúra nélkül.
(Mert ugye már csak egy ilyen műsor hiányzott a vasárnapi nagy bevásárlás  során "megfáradt" elcsigázott szegény magyar tévénézők számára. Lesz ez még lejjebb is -a szerk. !) 
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.