Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. április 18., hétfő

Végleg töröl a Facebook !

Na nem a regisztrációt, hanem a levelezési címet !

Ugyanis:
A Facebook 2010-ben mindenkinek automatikusan létrehozott egy (felhasználónév)@facebook.com címet, az ide írt e-mailek pedig a facebookos üzenetek közé kerültek. 2012 nyarán aztán egy nagyon agresszív lépéshez folyamodott szolgáltatása népszerűsítése érdekében mindenféle tájékoztatás nélkül egyszerűen lecserélte a felhasználók által megadott e-mail címeket, és alapértelmezetten a @facebook.com címet mutatta az adatlapokon. 

A lépés hatalmas felháborodást váltott ki, mivel így nem csak a facebookos adatlapokon íródtak át a címek, hanem a Facebookkal szinkronizáló telefonok kontaktlistáiban is.
Zuckerbergék két éve döntöttek úgy, hogy megkezdik a funkció korlátozását, azóta a (felhasználónév)@facebook.com-os címekre beeső leveleket mindenki megkapta a regisztrációkor megadott e-mail címre.
Most viszont ezt is felszámolják: május 1-jén egy az egyben megszüntetik a Facebook ezen funkcióját, tehát a (felhasználónév)@facebook.com-os címekre érkező üzenetek azután soha nem érnek már célba.
Ennek apropóján érdemes mindenkinek ezen az oldalon ellenőriznie, hogy jó cím van-e beállítva az adatlapján. (hvg.hu forrás)
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.