Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 28., szombat

A multikulti csődje ! Veszélyben a foci EB !

Eddig csak rém­hír­ként buk­kant fel, de immár nap­ról napra na­gyobb a va­ló­szí­nű­sége annak, hogy meccse­ket ha­laszt­hat­nak el a fran­cia­or­szági lab­da­rúgó Eu­rópa-baj­nok­sá­gon !

 Ez a tüntetés már nem(csak) a terrorveszélyről és a futballhuligánokról szól !

Az Eb szervezői kettős fenyegetettségtől tartanak, a terrorveszély mellett a futballhuligánok (?) erőszakos rendbontásainak is nagy a valószínűsége. Éppen ezért Bernard Cazeneuve francia belügyminiszter nem kertelt, amikor a lehetséges jövőt vázolta.

Ha szükséges, zárt kapuk mögött játszanak le egy mérkőzést, elhalasztják vagy egyszerűen törlik. "Minden lehetőséget mérlegelünk, bármilyen intézkedés szóba jöhet." Cazeneuve arról nem beszélt, hogy mi lesz azokkal a meccsekkel, amelyeket esetleg törölnének, hiszen egyetlen elhalasztott találkozóval is borulhat az Eb.
Ziad Khoury,  a viadal biztonsági főnöke (érdekes neve van a biztonsági főnöknek, igazi francia...) nem foglalkozik a mérkőzések sorsával, neki az a feladata, hogy maximalizálja a torna biztonságát, és ha ehhez találkozókat kell törölni, akkor gond nélkül megteszik-közölte!

Hamarosan további 42 ezer rendőrt, 30 ezer csendőrt, 10 ezer katonát és 13 ezer biztonsági őrt mozgósítanak az Eb biztosítására.
(Sajnos az események alapján az látszik, hogy Franciaországban háború van ! Ez már nem sztrájk és nemcsak tüntetés. Nagyon úgy tűnik, hogy el akarják kergetni a kormányt és Hollandet, ami elképzelhető, hogy sikerül is nekik. A kormányoldalról nagy a csend ! Sokkal nagyobb ott a baj, mint amennyi kiszivárgott! Ebbe már a migrációs válság is belejátszik, csak nem beszélnek róla. A nép fellázadt!-a szerk.)
Hírforrás itt !
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.