Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 5., csütörtök

ÁFA csalók rettegjetek...

Irodabuszokat vásárolt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A mozgó irodaként működő, tizenöt új speciális jármű a közúti áruforgalom-ellenőrző rendszer (ekáer) működését segítheti – írta a Magyar Idők csütörtöki számában.

 Suller Attila, a NAV sajtófőnöke a lapnak elmondta, hogy a tizenöt buszról szóló szerződést április végén írta alá a NAV, ekkor zárult le a nagyjából egy évig tartó közbeszerzési eljárás (ami azért nem volt teljesen a NAV-hoz méltó !) Hozzátette: az ajánlatok közül a legolcsóbb nyert, a tizenöt busz bruttó 226 millió forintba kerül.

A sajtófőnök szerint a buszok mozgó irodaként működnek majd, így azokat az ügyintézéshez szükséges legfontosabb elektronikai eszközökkel - számítógéppel, monitorral, nyomtatóval és telefonnal - szerelik fel. A berendezések költsége benne van az árban.
Az irodabuszokra azért van szükség az út menti ellenőrzéseknél, hogy a revizorok, a pénzügyőrök hozzáférjenek az adóhivatal adatbázisához, irataihoz (mármint azokhoz, amelyek nincsenek titkosítva és nem szerepel benne egyetlen "hűbérúr" sem, mert ők ugye talpig becsületesek és még a felmerülő gyanú is sértő számukra -a szerk.) miként olykor a jegyzőkönyvek és más dokumentumok kinyomtatása is fontos lehet.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.