Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 21., szombat

Az élet (nekik) móka és kacagás...

Polt Péter legfőbb ügyészt ritkán látni olyan felhőtlenül vidámnak, mint azon a fotón, amelyen Orbán Viktor társaságában látható az Elefántcsontpart elleni válogatott focimeccsen. Azt egyelőre nem tudni, min szórakoztak ennyire jól a kormányfővel. (Mert ők igazán vidámak lehetnek, hiszen az ország egyre jobban teljesít... NEKIK -a szerk.)


A VIP-páholyban egyébként igazán illusztris társaság gyűlt össze: Polt és Orbán mellett Hernádi Zsolt Mol-vezér, Csányi Sándor OTP-vezér, az MLSZ elnöke, illetve Garancsi István milliárdos vállalkozó, a Videoton tulajdonosa is feszülten szurkolt.

 fotók/hvg.hu
Szintén ott volt a meccsen és egy sorban kapott helyet Vona Gábor, a Jobbik elnöke és Ilan Mor, Izrael budapesti nagykövete. Két sorral lejjebb Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és a Fradi elnöke is feltűnt a lelátón.
 Az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott gól nélküli döntetlent játszott (ezt a teljesítmény viszont már sikernek könyvelik el) az Afrika-bajnok elefántcsontparti csapattal a Groupama Arénában rendezett pénteki barátságos mérkőzésen, amelyen először találkozott egymással a két együttes. 
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.