Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 25., szerda

Eddig tartott a "mosdatás" !

Három éve a Hajógyári-szigeten keveredett összetűzésbe Kál­lay-Sa­un­ders And­rás, miután állítása szerint (!) egy ötfős társaság megtámadta szerelmét, Tolvai Reni énekesnőt és barátjukat, Olapade Abel rappert.

 Saunders és barátja Kayode Olapade

Az ügy­védje sze­rint fel­lé­le­gez­het Sa­un­ders, mert meg­ússza a bör­tön­bün­te­tést. A ze­nész évek­kel ko­ráb­ban "sze­rel­mét" -Tolvaj Renit- védve ve­re­ke­dett.

 Felfüggesztett börtönbüntetéssel úszhatja meg, pedig korábban arról  lehetett hallani, hogy   életveszélyt okozó testi sértés miatt akár nyolc évre is rács mögé kerülhet.
Három éve egy szórakozóhelyen verekedett, egyik áldozata agylebenyzúzódással feküdt napokig az intenzív osztályon, egy másik fiú pedig arc- és orrcsonttörést szenvedett. 
A Blikk úgy tudja, az ügyészek változtattak álláspontjukon, találtak enyhítő körülményeket, a bíróságon már "csak" súlyos testi sértésért kell felelnie Saundersnek. 
 (Az már teljesen ellett felejtve amikor a földön fekvő gyereket bakanccsal rugdosta, hiszen az nem számít, olyan régen volt. Felvetődik a kérdés, ha egy valódi magyar ember rugdosta volna ezt a félvért, akkor is ilyen elnéző lenne az ügyészség és találna enyhítő körülményt ? -a szerk.)
A -blikk.hu  szerint- védőügyvédje (Magyar György sztárügyvéd) optimista.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.