Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 3., kedd

Eső után...

Hétvégén, botrányos körülmények között indult útjára a Felcsúti kisvasút. A sínek mentén élő felcsútiaknak azóta pokollá vált az élete.
A mozdony minden kereszteződésben dudál, a kürtszó pedig hosszasan visszhangzik a völgyben, a házak között.


Szinte a nullával vált egyenértékűvé egy élet munkája a kisvasút üzembe állításával- panaszolta néhány felcsúti lakó a Népszabadságnak.
A kisvasút egyelőre a Puskás Akadémiát az Alcsúti Arborétummal összekötő 5,7 kilométeres távon közlekedik, de ezt valószínűleg még bővíteni fogják.
A panaszáradat pedig záporozik tovább: amikor először dudált, elejtettem a tányért- mondja egy háziasszony, egy másik helybéli pedig arról panaszkodik:szeretnénk kiülni a kertbe, de mindenki belát a vonatról.
Még a medencét sem tudjuk felállítani az udvarra, mert mindenki fényképez.
Az éjszakai műszakosoknak különösen nagy szívás a kisvasút, mert mint mondják, ha félóránként rájuk dudálnak, egy szemhunyást sem tudnak aludni napközben...
/Bizony kedves felcsútiak, így jártatok ! Lehet Ti nem ezt akartátok 2010-ben, de legközelebb jobban figyeljetek ! Most ez így sikerült ! -a szerk. /
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.