Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 1., vasárnap

Hódi Pamela...vs Berki Krisztián !

Rendesen odaszólt Hódi Pamelának az Édes Életben Berki Krisztián, ám a szőkeség erről mit sem sejtett, ugyanis a kemény szavak a háta mögött hangzottak el. Mindez akkor történt, amikor az izomceleb az orra alá dugta azt a házassági szerződést, amely többek között azt is tartalmazza, hogy Pamela nem hízhat el. (Itt megnézheted !)

Foto/supertvTV2 forrás
"Látható volt, hogy nem örül ennek a szerződésnek, de közben ott van benne, hogy örül neki, mert ha aláírja, akkor lehet, hogy végre elveszem feleségül. És igazából most bármit megtehetek. 
Mert neki egy célja van, hogy ő legyen Berki Krisztián felesége" – véli Berki, aki mondataival ismét kiakasztotta a nézőket. 
(Azért megérdemel ez a hölgyemény is bármilyen megaláztatást, aki valóban ennek a dinoszaurusznak akar a felesége lenni. Mert szerelemről itt szerintem szó nincs, vagy talán mégis van, de az a szerelem nem ennek a véglénynek, hanem a pénznek szól -bár hangoztatja, hogy nem érdekli a pénz meg a csillogás, de szerintem meg csak az ! Van egy mondás amely jól jellemzi ezt a kapcsolatot: "megtalálja zsák a foltját"-a szerk.)
 Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.