Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 31., kedd

Ismét mentőst bántalmaztak !

Na vajon ki ?
Mindszent - "Egy 14 éves "fiú" fejelt le egy mentőst szolgálat közben Mindszenten, és információink szerint egy intézkedő rendőrt pedig megharapott. (!) Büntetőeljárás indult ellene. Máriusz családja másképp emlékszik a történtekre."-írja a délmagyar.hu

 Valóban megtámadtak egy közfeladatot ellátó mentődolgozót péntek éjjel, írta megkeresésünkre Zentay Attila, az Országos Mentőszolgálat Dél- alföldi Regionális Mentőszervezet regionális igazgatója.
Zentay Attila hozzátette, bajtársa nem szenvedett súlyos sérülést, az események feldolgozásához az intézményi pszichiáter segítségét sem kérte. Zentay hozzátette: az esetet mélységesen elítéli. 
A helyszínen rendőri intézkedés történt, hivatalból az Országos Mentőszolgálat feljelentést tett. Úgy véli, a munkatársát ért fizikai és lelki atrocitás nem megengedhető, a mentés biztonsága is veszélybe kerülhet.

Mivel az ügy vizsgálata tart, így Zentay Attila több információt nem adott, és ahhoz sem járult hozzá, hogy kollégája nyilatkozzon lapunknak.
(Talán érdemes lenne alkalmazni az OMSZ-nál is, "speciális riasztásoknál" a fenti képen látható -az amerikai hadseregnél rendszeresített- mentőgépkocsit. Lehetséges, hogy kevesebb lenne a támadás a mentősök ellen...-a szerk.)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.