Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 7., szombat

Késelés Sámsonkertben !

Volt élettársát és egy másik férfit szúrt meg egy ember, mindketten életveszélyesen megsérültek. A rendőrök bűnügyi őrizetbe vették a feltételezett elkövetőt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján május 7-én 00 óra 30 perckor az 58 éves F. L. megjelent egy Sámsonkertben található családi háznál, ahol egy késsel megszúrta volt élettársát, valamint a ház tulajdonosát, melynek következtében mindketten súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedtek.
A feltételezett elkövető ezután eltávozott a helyszínről, a kiérkező járőrök azonban egy órán belül elfogták. A 33 éves nőt és az 50 éves férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – bűnügyi őrizetbe vétele mellett – folytat nyomozást az 58 éves hajdúsámsoni férfival szemben. (police.hu)
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.