Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 24., kedd

Kiknek is köszönhetjük ?

Dr. Horváth István orvos-biológus professzorról, akinek találmánya „kiverte a gyógyszerlobbi biztosítékát”.
 
Röviden összefoglalva a professzor találmányának lényege, hogy a szer hatására szervezetünk koleszterin háztartása normalizálódik. Azaz az összes érben, s hajszálérben a lerakódások eltűnnek, a vérkeringés helyreáll. Így az érszűkület miatti infarktusok, stroke esetek száma minimálisra csökkenhet.

 

A hatás az erek kitisztítása, a vérkeringés jelentős javulása. Emiatt aki átesett a kezelésen 10-20 évvel fiatalabbnak néz ki, mint korosztálya, ha idejében hozzájut, kb. 30-40 évesen. A vérerek rugalmassága, áteresztő képessége jelentősen javul, s ez például önmagában megszüntetheti a migrénes fejfájásokat, a rossz keringés miatti gyulladásokat.
Ez a szer sikeresen felkeltette a befektetők és a gyógyszergyártó cégek figyelmét is. Akadt olyan dollármilliárdos, aki százmillió dollárt ajánlott fel az oltóanyag tulajdonjogáért. De a professzor nem adta el a találmányát.
„A találmány értékét a magyar gazdaság számára szeretnénk megőrizni” – fogalmazott dr. Horváth.

A kutatónak ez lett a veszte! Szabályos hadjárat indult a tudós ellen. A lejáratás trükkje mellett bírósági perek sokasága várta, és a gyógyszergyártó cégeket is birtokló pénzhatalom (kik is ők ?) mindent megtett annak érdekében, hogy lejárassa, hiteltelenné tegye a professzort.
   A perek és a meghurcoltatás következménye az lett, hogy a felfüggesztett börtönbüntetés mellett hatmillió forint vagyonelkobzásra ítélték a professzort.
Úgy döntött, hogy mégis külföldön hozzák forgalomba a vakcinát ! 
Forráshír itt olvasható.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.