Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 17., kedd

Még,még,még...semmi nem elég...!

Megközelítheti az egymilliárd forintot az április óta élesben működő szupertraffipaxok képei nyomán kiszabott bírság. (Ezek szerint sikerült a tervet teljesíteni, így hamar megtérül a befektetés ! Magyarország ebben is jobban teljesít és még mondja valaki, hogy ez nem a pénzbehajtásról szól, annak is a legkönnyebb formájáról.-a szerk.)
A fix traffipaxok naponta egymillió autót ellenőriznek, ehhez képest az egy hónap alatt rögzített szabályszegések száma kisebb volt annál, mint amire a rendőrség számított. (?)  A szabálysértések miatt az eljárások folyamatban vannak, ezért nincs még pontos adat arról, hogy mekkorára rúg a bírságok összege. 
(Bár a technika mai állása szerint akkor is a hó zárása után percekkel lehívhatónak kell lennie a statisztikának, azaz a végösszeg már május 1-én meg kellett hogy legyen. Hacsaknem .... a 29 ezerből ki kell még szűrni azt a rengeteg Octaviát, Passatot, meg egyéb csókosokat, stb, melyek láthatóan minisztériumi, magas hivatali autók és ezért valószínűleg nem büntethetők! Mert a "törvény előtt mindenki egyenlő", de ugye vannak egyenlőbbek !)

"A kamerák egy hónap alatt
  • 29 ezer gyorshajtást rögzítettek,
  • 116 esetben a biztonsági öv be nem csatolása miatt szabnak ki bírságot,
  • 68 autós az autópályák leállósávjában haladt,
  • 27 pedig piroson hajtott át "
- értesült a Világgazdaság az Országos Rendőr-főkapitányság illetékeseitől.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.