Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 4., szerda

Megszületett...

Csobot Adél és Istenes Bence első gyermeke ma született meg, a vártnál néhány nappal előbb !   A hírt Istenes Bence a közösségi oldalon adta hírül a rajongóknak. 

Csobot Adél korábban már elmondta, hogy Istenes Bence is bent lesz a szülésnél. 
„Ki nem hagyná. És nekem is megnyugtató, hogy az az ember, akit a legjobban szeretek, velem lesz ezekben a nehéz órákban. Bár remélem, igaza lesz a szülésznőmnek, aki szerint álom lesz velem a szülés” – mondta néhány hete Csobot Adél.
A pár kisfiának elég szokatlan Nátán nevet adta. A Nátán héber eredetű férfinév, a Netanja rövidítése, jelentése: Isten ajándéka, de később a Nátánael rövidüléseként használták. A Bibliában a két külön névként szerepelnek.
(Ezidáig nem értettem, miért is került Csobot Adél csodával határos módon a 25-dikként – a 24 helyre... Malek Miklós, Istenes Bence, Csobot Adél, és Isten ajándéka Nátán ! Most állt össze a kép ! Vagy talán tévedek ?)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.