Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 28., szombat

Mikor a szóvivő valóban csak " viszi a szót "...ez kínos

Egyelőre nem teljesen tiszta, hogy mi alapján és mivel vádolja a Habony-közeli Ripost és az Andy Vajna tulajdonában álló TV2 "offshoreozással" a Jobbikot és egy jobbik-közeli üzletembert, Forrai Richárdot, de ez most sem derült ki.

Történt ugyanis, hogy Halász János Fidesz-szóvivő tartott egy sajtótájékoztatót, ahol megismételte, illetve felolvasta, a tegnapi TV2-adásban lement, túl sok konkrétumot nem tartalmazó riport tartalmát. 
Arra viszont nem számított, hogy az újságírók között ott fog ülni a sajtótájékoztató tárgya, Forrai Richárd, akivel véghezvitt rettentően kínos párbeszédét a 4. perctől élvezhetik végig:

Szerk;Posta S.

1 megjegyzés:

  1. Alapjában nem a Fidesszel van a baj, hanem azzal a két millió hívővel, akik érdekből vagy ostobaságból ezen társaság mellé állnak. Ahogy közeledik 2018 annál jobban felpörög a hazugság gyár és elönt bennünket az a szenny áradat, amit hazugovicsék éjjal-nappal ontani fognak magukból. 2018-ban eldől, hogy valóban egy ostoba, gondolkodásra képtelen birka nemzet a magyar vagy sem.
    Sajnos az eredmény borítékolható. (Bár csak tévednék!)
    Halászka is besorolt a "másra nem tuggyuk hasznáni, legyen szóvivő" kategóriába!
    Amúgy elég szépen beégett, amikor hosszabb szünetet tartott, akkor esett le neki, hogy befogták!

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.