Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 14., szombat

Mondj igazat, betörik a fejed...

Gundel Takács Gábor ezt megtette, mivel az egyik megjegyzése az Eurovíziós Dalfesztivál közvetítése közben, ami így hangzott „Azok a nézők, akik most csak hallgatták a produkciót, és nem nézték, jobban jártak” a lengyel versenyző -Michał Szpak- produkciójára az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntőjében.
Erre aztán be is indult a liberális visítozás ! (Sajnálatos módon ez a fesztivál is -mint annyi más- kezd el "cicafiúsodni"! Pedig talán azért mondta ilyen intelligensen , mert ugye a "buzi" kifejezést mégsem mondhatta...hiszen a média sugallata szerint buzinak, -leszbikusnak- lenni lassan nemhogy kívánatos, hanem kötelező lesz -a szerk. )

„A lengyel fiút gusztustalan módon szólta le Gundel. Tele az aréna melegzászlókkal, melegekkel, és Gundel ilyen és hasonló homofób beszólásokkal szórakoztat minden évben. Érthetetlen. Egy ilyen tapasztalt tévés nem engedheti ezt meg magának. Senki sem” – többek között ez áll egy  hozzászólásban.
Viszont ilyen hozzászólás is volt "Bárhogy is erőlködik a liberális aberrált média Az emberek döntő többsége undorodik ezektől a véglényektől "
Szerk;Posta S.

1 megjegyzés:

  1. Ezt a szemetet gyerekek is nézik, mégis milyen üzenettel bír feléjük, amikor egy férfi kifestett körmökkel van???!! Már minden műsor ami a világban megy csak a szexről, megbotránkoztatásról, polgárpukkasztásról, emberek, országok, kontinensek egymás ellen szításáról szól! Semmi értelem, intelligencia nem szorul már semmibe, senkibe! Meztelen pár kereső, a farmos maszlag, valóvilág, stb. szégyen. Teljesen elkorcsosult ez a VILÁG !!!

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.