Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 27., péntek

Rettegjetek szellemek !

Ezt az emailt kaptam nemrég a privát fiókomba. Meglepődve olvastam, -pedig nem szoktam ismeretlen  levelet megnyitni, de a név valahonnan nagyon ismerős volt...

"Megmagyarázhatatlan dolgok történnek otthonában? Olyan hangokat hall, melyeknek nincsen forrása? Magától megmozdulnak, leesnek a tárgyak? Esetleg árnyat, lebegő ködöt is látott már? Esetleg más furcsa, szokatlan jelenséget tapasztalt? Ha igen, ne habozzon hívni bennünket, mert az ilyesmit nem szabad félvállról venni! 
Wágner János vagyok, paranormális szakértő. Bátyámmal, Richárddal és nővéremmel, Enikővel közösen működtetünk A.........n szüleink (akik a kilencvenes években települtek át M......ről Magyarországra) családi házának alagsorában egy paranormális irodát. Házhoz is kimegyünk, XY...... megyén belül 500, megyén kívül 4000 Ft kiszállási díjért. 

Minden jelenséget felderítünk, fejlett eszközeinkkel rögzítünk, amint lehet megoldást keresünk és elhárítjuk a nem e világról származó nemkívánatos jelenségeket. 5000 forintos fix összegért + 3000 forintos óradíjért dolgozunk.
Harmincezer forint feletti költség esetén ajándékba adjuk a legújabban megjelent "Mi választja el az élők világát a holtakétól?" című könyvet, melyben neves paranormális szakértők és médiumok írásait gyűjtötték össze, és rengeteg konkrét tapasztalatot felhasználva, kemény, nem veszélytelen munkával készült. (Ez a könyv kereskedelmi forgalomban nem kapható.)"

(Mivel nem óhajtom reklámozni Wágner "urat", nehogy anyagilag megkárosíthassák a társadalom "kevésbé felvilágosult" réteget, ezért a személyes adatokat és az elérhetőségét kipontoztam. Már csak arra lennék kíváncsi, hogyan szerezték meg a mail címem, mert gondolom nemcsak az enyémet ? Írtam is neki, most csak a választ várom..... ha érkezik ! Megosztom azt is !)
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.