Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. június 2., csütörtök

A törvény nem mindenkire vonatkozik ?

A Demokratikus Koalíció szerint a debreceni fideszes városvezetés lézerblokkolókkal felszerelt autókkal közlekedik. Kínos a politikusok számára, hogy fotókkal bizonyítják.


A párt a közleményében azt írja, három önkormányzati, kizárólag a polgármester és az alpolgármesterek által használatos autóra szerelt szerkezetek teljesen úgy néznek ki, mint a Lázár János „lézerblokkolós” botrányában már megismert berendezések.
 A beszerelt lézerblokkolókat látva, a törvényességi kérdések mellett – ma már törvény tiltja a sebességmérők blokkolását – adott egy morális kérdés is. 
Miként irányíthatják egy ország, egy város társadalmát azok, akik a törvény szándékolt átlépését – legyen az milliárdos korrupció vagy „csak” lézerblokkolók használata – napi gyakorlatként, a Fidesz politikai privilégiumaként kezelik?-írja Varga Zoltán a Demokratikus Koalíció debreceni önkormányzati képviselője közleményébe !
Követeli, hogy a lézerblokkolókat azonnal szereljék le, és a botrányban érintett fideszes politikusok – polgármester és alpolgármesterek – fizessék be az önkormányzat számlájára a készülékek be- és kiszerelési díját. A DK azt is tudni akarja, hogy ki adott utasítást, engedélyt a debreceni önkormányzat tulajdonába lévő gépkocsik lézerblokkolóval való felszerelésére ?
ATV forrás
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.