Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. június 6., hétfő

Ez ma Magyarország ? Szinte hihetetlen....

A Fidesz jelöltje, Lassingleitner Fruzsina nyerte a dunaújvárosi időközi választást. A város 4-es körzetében azért volt szükség a referendumra, mert a 2014-es voksoláson fölényesen nyerő kormánypárti önkormányzati képviselőt, Gál Rolandot emberöléssel gyanúsítják, s így lemondott posztjáról. A kampány során a kormány- és az ellenzéki pártok vezetői is ellátogattak Dunaújvárosba.

nol.hu munkatársai vasárnap a helyszínen igyekeztek szóra bírni az urnához járuló lakosokat. Tanulságos miniinterjúk születtek:
 "A fideszesek házról házra jártak, és engem meggyőztek, hogy továbbra is rájuk szavazzak. Kaptam két tollat is tőlük. Szépen fognak, értek hozzá, valaha írószerboltban dolgoztam" - mesélte a 72 esztendős, nyugdíjas kereskedő, Marika.
"Mi a Fideszt szeretjük. Mondják, hogy a Fidesz lopott! De hát eddig mindegyik párt lopott!" -Három idős asszony véleménye...
 Egy 61 éves férfi így indokolta, feleségével miért szavaznak mindig Orbánra:
" Nem tudom. Azt se tudom, hogy mit ígért az Orbán, amikor itt volt, meg azt se, mit akarnak a szocik. Nem érdekel az elcseszett közvilágítás se, csak az érdekel, hogy a Fidesz nyerjen."

Volt olyan is, akit a fideszes jelölt elegáns öltözete győzött meg:
"Nem tudok róla semmit, csak látom, hogy jó megjelenésű..."
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.