Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. június 11., szombat

Jövő héttől korhatáros lesz a Tinder ?

Szigorításra készülnek a Tinder üzemeltetői: a társkereső felületet betiltanák a 18 év alattiaknak. Rengeteg felhasználó számára ugyanis az applikáció kizárólag a szextárs keresésre szolgál, éppen ezért nagyon fontos, hogy a 18 év alattiak valóban ne használják a Tinder-t.
Úgy tűnik, hogy a Facebook profil alapján menne a szelektálás.

- A Tinder felelőssége folyamatosan értékelni az eltérő felhasználói élményeket - mondta el Rosette Pambakian a TechCrunch-nak. Szerinte egy 13 évesnek nem kellene ugyanazokat a funkciókat elérnie, mintegy 18 év fölötti tinderezőnek - írja a 24.hu
Ezért a szigorítás így szól: "A felelősségünk miatt úgy döntöttünk, hogy minden 18 év alattit kitiltunk a szolgáltatásból”. Ez már a jövő héttől élesedik, tehát csakis 18 év felett lehet majd felhőtlenül Tinderezni.

(Arról viszont egyáltalán nincs szó, hogyan képzelik el a szelektálást, mivel a Facebok regisztrációnál mindenki annyinak mondhatja magát, amennyinek akarja ! )
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.