Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. június 1., szerda

Lázadás a Kiskunhalasi zárt táborban !

video;halasinfo.hu/youtube

A Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központ Kiskunhalas, Szegedi úti objektumában 2016. június 1-jén 11 óra 20 perc körül az ott elhelyezett 484 menekültügyi őrizetes közül mintegy 300 fő a zárt körülményeket és a lassú ügyintézést kifogásolva elégedetlenségének adott hangot. 

Három választott szószólójuk közül egy szír férfi petíciót juttatott el a menekültügyi hatósághoz, majd arra szólította fel az egybeverődött migránsokat, hogy induljanak el Budapestre.
A rendőrség jelentős erőkkel biztosítja a befogadó intézményt és környékét, megakadályozza az őrzött befogadó központ elhagyását, fenntartja a városban a közrendet, a közbiztonságot.
Az illegális bevándorlók követeléseket fogalmaztak meg ! Írja a halasinfo.hu 
 
(Ők követelnek, akik jogszerűtlenül lépték át a határunkat, vagyis megszállták Európát !

Szerk;Posta S.

6 megjegyzés:

 1. Ahogy látható ,ezek mind fiatal egyedülálló férfiak, egy család sincs közöttük.
  Ráadásul igen nagy a kockázat, mert ki tudja milyen háborús tömeggyilkosok vagy terroristák vannak közöttük, hiszen szinte egynek sincsenek papírjai, a személyazonosságuk bemondásos alapon lett rögzítve,így hát azt mondtak ,amit akartak.
  Azért egy kalasnyikov hamar megoldaná a problémát !

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sztancs Angéla2016. június 1. 17:34

   Ezek az "áldott jó lelkek" fognak majd az Európai /magyar/ kultúrkörbe integrálódni az európai nagyokosok szerint.
   Háború mentes övezetben bátran tudnak skandálni, követelni FREDOM-ot (szabadságot) , de otthon már be vannak f**va, ha ki kellene állni a szabadságért. Gyáva népnek nincs hazája, ezek meg sem érdemlik.
   Nem csoda, hogy a környékbeli gazdag, vagy gazdagabb országok nem fogadják be őket, kinek kell ez a barbár söpredék akik csak követelni tudnak.

   Törlés
  2. Unatkoznak, egymásnak esnek, rendet kell köztük csinálni,várják a sült galambot, nekünk pedig sok pénzbe kerülnek! Mi is ebben a jó és humanitárius eljárás? Lehet őket egyáltalán valamire használni....valamit valamiért alapon ?
   Szerintem még az utcasöprést sem bízzák rájuk, mert mindenki tart tőlük, még ha nem is mindegyik rossz indulattal van megáldva! A kulturálatlanság csak a további bajok okozója,sehová nem fognak beilleszkedni ! Követelőzni viszont tudnak de milyen alapon ??? Ezt jó lenne tudni !

   Törlés
  3. Félanalfabéta bűnözők, erőszakolók, rablók,gyilkosok, féktelenül követelőző segélyparaziták - ők a migránsok !!

   Törlés
 2. Ezek csak az Európai szociális hálóra akarnak felkapaszkodni, melózni egyik sem akar. Mocsok ingyenélők !

  VálaszTörlés
 3. Van annak valami gyomorforgató bája, hogy a bennünket trafizó a velünk szemétkedő flegmatikusan megbüntető - néha zaklatás szinten ellenőrizgető a focimeccsek ultráit agyonverő rendőrök ilyenkor : NYUGTATGATJÁK ezeket az idegen véglényeket.(Persze erre utasítják őket). Vajon arra is utasítják, hogy a saját polgáraikkal azt tegyék, amit tesznek, vagy az magánszorgalom. Minden emberi ösztönt és józan észt felülíró dolog ez. Olyan mintha otthon a saját gyerekedet elrugdalnád az asztaltól és valami idegen fattyút ültetnél a helyére és azt etetnéd.

  VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.