Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. június 1., szerda

Nehezen hihető, de igaz !

A foci EB miatt leáll a parlament !?


A korábbi évek gyakorlatával ellentétben idén már június közepén leáll a parlamenti munka, melynek egészen egyszerűen az az oka, hogy a foci Európa-bajnokságra látogató nagyszámú képviselő miatt a kormányoldalnak nincs meg a többsége. 
 Idén a magyar válogatott első Eb-mérkőzése előtt egy nappal, június 13-án ér véget a parlament tavaszi ülésszaka, holott az egyes minisztériumoknál még több olyan törvényjavaslat, módosítás van betárazva, amelynek ősz előtti elfogadásához komoly érdekek fűződtek
Az elmúlt hetekben azonban a kormánypárti képviselők egymás után jelentették be, hogy külföldi utazás miatt nem tudnak jelen lenni az ülésteremben. 
A honatyák távolmaradásának dátumai gyanúsan egybeesnek a 2016-os Labdarúgó Európa-bajnokságon hosszú idő után újra szereplő magyar válogatott meccseivel. 
És ha megnézzük, hogy a nemzeti tizenegy mikor játszik először az „F” csoportban, minden világossá válik. A sógorokkal (Ausztria) június 14-én ütközünk meg Bordeaux-ban, majd négy nappal később Marseille-ben Izlanddal, és újabb négy nap elteltével Lyonban Portugáliával játszunk a továbbjutásért. 

Az elmúlt öt évben ezek voltak az utolsó nyári ülésnapok:
2015. - július 6.
2014. - július 14.
2013. - július 5.
2012. - július 12.
2011. - július 15. (forrás;444.hu)
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.