Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. július 1., péntek

Blöff, blöff és blöff: mondaná Matolcsy... ?

...vagy mégsem ? Ugyanis a közmondás szerint: "nem zörög a haraszt..." !

Több értékes földterületet és az azok után járó több milliós támogatásokat sem vallotta be vagyonnyilatkozatában Tasó László államtitkár - írja a Direkt36.
Tasó 12 éve ül a parlamentben, pályafutása nagy részét azonban Nyíradony polgármestereként töltötte. Ebben az időszakban több ingatlant is megszerzett a környéken, egy részüket stratégiai fontosságú helyeken.
 
Az egyik épp a Nyíradony határában hamarosan induló  ipari parki fejlesztés területének kellős közepén fekszik. A földek értékét az is növeli, hogy az önkormányzat belterületté minősítette őket, legalább egy esetben személyesen Tasó kérésére - írja a portál.
 
Tasó az érintett ingatlanok közül többet is éveken át kihagyott a vagyonnyilatkozataiból, de volt olyan is, melyről sorozatosan hamis adatokat közölt. Emellett hiányosan tüntette fel a birtokai után kapott állami támogatásokat is, nagyjából 3 millió forintról feledkezett meg.
Szerk;Posta S. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.