Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. július 27., szerda

"Bűncselekmény hiányában"...

...elutasította a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) azokat a feljelentéseket, amelyeket az éjszakai életben jelentős befolyással bíró Portik Tamás kijelentései nyomán születtek Rogán Antal  ellen - értesült a Magyar Idők kedden.

 foto/internet
(Lehetséges azonban,hogy nem a bűncselekmény gyanúja  hiányzik, hanem az ügyész !)

A lap online kiadásának a feljelentők egyike, Tényi István azt mondta: a főügyészség azzal utasította el a hamis vád, valamint hivatali vesztegetés, illetve annak elfogadása gyanújával ismeretlen tettes ellen tett feljelentését, hogy Portik Tamás állításait “semmilyen adat sem támasztja alá”. 
A lapnak nyilatkozva Tényi István részletezte: a KNYF úgy ítélte meg, hogy a Rogán Antal által Juhász Péter, az Együtt társelnökével szemben folyamatban lévő személyiségi jogi perben tanúként meghallgatott Portik Tamás “önmagának is ellentmondó nyilatkozatot” fogalmazott meg.
 Portik Tamást, aki gyilkosságért 15 év fegyházbüntetését tölti, a Fővárosi Törvényszék június végén tanúként hallgatta meg a fideszes politikusnak az Együtt társelnökével szemben indított perében. A Miniszterelnöki Kabinetiroda korábban közleményében azt írta: a Rogán Antal kontra Juhász Péter perben az Együtt alelnöke “arra is képes volt”, hogy egy gyilkosságért jogerősen elítélt bűnöző meghallgatását kérje.
 (Azért az érdekes, ha a börtönviselt Zuschlag nyilatkozata kell, az azonnal szavahihető és elégséges. De Portik és Vizoviczky az nem szavahihető... Mert ugye nálunk törvény előtti egyenlőség van !-a szerk.)
 Úgy folytatták: Portik Tamás és Laborc Sándor, aki a Gyurcsány-kormány alatt a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatója volt, többször találkozott egymással. Két találkozójukról 2008-ban készült lehallgatási jegyzőkönyv, amely szerint Portik Tamás arra vállalkozott, hogy fideszes politikusok kompromittálására gyűjtsön vagy gyártson információkat, és az egyik lejáratandó politikusként Rogán Antalt említik meg. 
“Ezen tények ismeretében bármi, amit Portik Tamás mond, teljes mértékben hiteltelennek tekinthető” – fogalmazott korábban a Miniszterelnöki Kabinetiroda. 
Forráshír itt
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.