Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. július 30., szombat

" Együtt bárkit legyőzünk ! "

A címben szereplő jelmondattal és még  a "Politikusmentes magyar futballt! Politikusmentes Ferencvárost!" követel a Ferencváros szurkoló csapata !

Ennek szellemében nagyszabású megmozdulásra készülnek a klubvezetés ellen tüntető Fradi-szurkolók.

Ma 18 órára a Hősök terére várnak mindenkit, felhívásuk szerint késő estébe nyúlóan több akcióra is készülnek.
 Megemlítik még, hogy "az említett akciókról további tájékoztatást később adunk, persze csak annyit, hogy a hatalom ne veszélyeztesse az akció sikerességét!"
"Politikusmentes magyar futballt! Politikusmentes Ferencvárost!" - olvasható a facebook oldalukon.
 
A Hősök teréről vélhetően a Fidesz székházához vonulnak majd elsőként, ahol azt követelik, távolítsák el Kubatov Gábort az FTC éléről.
 
Mint ismert, Kubatov csütörtöki sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy az őt támadó szurkolókat -szerinte- a Jobbik irányítja, a drukkerek azonban ezt határozottan tagadták, nem szeretnének politikusokat látni a klub környékén.
 
Kubatov elmondta azt is, hogy amíg ő marad a klub élén, addig biztosan marad a sokak által kritizált és teljesen feleslegesnek tartott vénaszkenner a stadionban.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.