Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. július 13., szerda

Gáspár Győző megint nem mondott igazat...

Ha valamihez nagyon ért Gáspár Győző, akkor az az önmarketing és a hírverés kétes igazságtartalmú hírekkel. (Amit az emberek manapság csak hazudozásnak neveznek, de ez talán a fajtajellegnek is betudható, tehát nem kellene komolyan venni-a szerk.)  
Így lett korábban Evelinnek milliárdos külföldi barátja, és így lesz esküvője is még idén

Minden jel szerint annyi történt, hogy az önfuttatás hazai nagymestere egy fotózást követően meglátta a kínálkozó lehetőséget, és "beismerte", idén lakodalom lesz a családban. 
Gáspár ráadásul azt is kijelentette, hogy lánya esküvője egyfajta RTL Klub-os visszatérés is lesz, hiszen a csatorna végig forgat majd a jeles napon.
Erről  Pécsi Norbert, az RTL kommunikációs vezetője így nyilatkozott: "Evelin esküvőjéről természetesen szeretnénk majd beszámolni az RTL Klub szóba jöhető felületein, mint például a Fókusz vagy a Story Extra. Külön műsorszám előkészítését vagy élő közvetítést nem tervezünk az esküvőről

Erről a Gáspár lány igy nyilatkozott: "Temetésem lesz, nem esküvőm! Nem érek rá ezzel foglalkozni !"
Összefoglalva tehát annyi történt, hogy Győző hatalmas sajtófelhajtást csapott egy ártatlan fotózásból, amire Evelint felkérték. De az egésznek nemhogy a fele, de még a negyede sem volt igaz...mondhatnánk azt, hogy Gáspár  megint, mint szinte mindig, hazudott !
A ripost nyomán
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.