Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. augusztus 23., kedd

A "Fesztivál" margójára

G. Barna olvasónk megjegyzése az Ízek Fesztiválja  címen megjelent írásunkhoz.

"Vannak ugye a naptári kötelezők, és vannak az önszorgalomból rendezett hacacárék, ezek szinte mindegyike a népcsalogatásra épül, és még arra, hogy "látjátok mi mindent elkövetünk, hogy jól érezzétek magatokat, tehát mi kellünk nektek, tehát nem vagyunk feleslegesek " !
Az elmúlt éveknek köszönhetően ezen világi vigalmak között szerepel évente legalább egy gasztrofesztivál.

Mikor korábban még nem volt gasztrofesztivál, akkor sem estek kétségbe a szórakoztatásáért felelős közszolgáink, mert akkor meg lehetett ünnepelni, hogy településünk 2013-ban volt  800 éves, és már több mint tíz éve város !
Lesz itt minden, amivel ellehet kápráztatni az erre alkalmas egyedeket- zumba, ugrálóvár, körhinta, relax sátor, állatsimogató, arcfestés és nem utolsósorban, vendéglátó egységek.

Jönnek viszont este koncertezni a csomagban árusított sztárok az elmúlt évek tehetségkutatóiból. Vagy a kivénhedt sztárok az elmúlt negyven évből, akik ugyanannyiért jönnek el zenélni, mint a csomagban árusított sztárok az elmúlt évek tehetségkutatóiból. 
Esetleg mindkét fajtából egy-egy, hogy a negyvenesek és a fiatalok is jól érezzék magukat. Ja és persze azért, mert ennyi pénzt tudnak kifizetni.
 És természetesen az esti tűzijáték sem maradhat el, hiszen van mit ünnepelnünk, mert gazdagok vagyunk és olyan jól élünk, hogy már csak ez hiányzik az életünkből...vagy mégsem ? " 
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.