Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. augusztus 23., kedd

Hajdúsámsoni Ízek Fesztiválja és Városnap 2016. augusztus 27

Mivel a korábbi Városnap és Ízfesztivál rendezvény a kedvezőtlen időjárás miatt elmaradt, így az a következő hétvégén lesz megtartva.
Igaz, hogy az alábbi videó egy május elsejei majálisról szól -de a majális a városnapon is adott- ahogy a megszólított úriember mondja:
"Ünnepelünk, mulatunk szórakozunk...evés ivás (...) jók a pogramok , csak sok köcsög van...hááá nem nagyon jó a biztonság ! A biztonsági szervezet kevés nagyon !"
Tehát Tisztelt szervezők ! Tessék odafigyelni, hogy a Városnapon legyen elegendő
 "biztonsági szervezet" !

videó/youtube forrás
De ez a felvétel nem valami értelmetlen trollkodás egy alkoholistával, hanem az emberi társadalmak kilengésének egyszeri és megismételhetetlenül tökéletes bemutatása, amely szándékolatlanul ugyan, de sikeresen térképezi fel a szociális hálóba ékelődött emberi sötétséget.
Annyira naiv a videó, annyira tiszta és gyűlölettől mentes, hogy a készítése pillanatában potenciális mém lett belőle.-a szerk.
Szerk;Posta S.

1 megjegyzés:

 1. Vannak ugye a naptári kötelezők, és vannak az önszorgalomból rendezett hacacárék, ezek szinte mindegyike a népcsalogatásra épül, és még arra, hogy "látjátok mi mindent elkövetünk, hogy jól érezzétek magatokat, tehát mi kellünk nektek, tehát nem vagyunk feleslegesek " !

  Az elmúlt éveknek köszönhetően ezen világi vigalmak között szerepel évente legalább egy gasztrofesztivál.
  Mikor korábban még nem volt gasztrofesztivál, akkor sem estek kétségbe a szórakoztatásáért felelős közszolgáink, mert akkor meg lehetett ünnepelni, hogy településünk 2013-ban volt 800 éves, és már több mint tíz éve város !

  Lesz itt minden, amivel ellehet kápráztatni az erre alkalmas egyedeket- zumba, ugrálóvár, körhinta, relax sátor, állatsimogató, arcfestés és nem utolsósorban, vendéglátó egységek.
  Jönnek aztán este koncertezni a csomagban árusított sztárok az elmúlt évek tehetségkutatóiból. Vagy a kivénhedt sztárok az elmúlt negyven évből, akik ugyanannyiért jönnek el zenélni, mint a csomagban árusított sztárok az elmúlt évek tehetségkutatóiból.

  Esetleg mindkét fajtából egy-egy, hogy a negyvenesek és a fiatalok is jól érezzék magukat. Ja és persze azért, mert ennyi pénzt tudnak kifizetni.
  És természetesen az esti tűzijáték sem maradhat el, hiszen van mit ünnepelnünk, mert gazdagok vagyunk és olyan jól élünk, hogy már csak ez hiányzik az életünkből...vagy mégsem ?

  VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.