Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. augusztus 28., vasárnap

Jön az ősz, indul a VALÓ VILÁG !

Augusztus 27-én az RTL II-n elindult a Való Világ nyolcadik évada.  Tehát értelemszerűen már volt hét évad. Ez a nyolcadik abból a szempontból lesz másmilyen, hogy a Big Brother című reality formátumát megvette a csatorna. 
Majd meglátjuk működés közben, hogy emiatt mi változik benne. A lényeg: nyolc ember tegnap beköltözött a házba, utána még beküldenek majd néhányat, és aki a legtovább marad benn, az győz.


 Még nem tudni, hogy a műsor be­vál­totta-e a hozzá fű­zött né­zett­ségi re­mé­nye­ket, az vi­szont biz­tos, hogy a nézők nem elé­ge­det­tek.
 A nézők nem elégedettek, ugyanis a műsorvezetők személyétől kezdve a villa berendezéséig mindent éles kritikával illették a műsor Facebook oldalán.
 Sokan úgy gondolják, hogy a Lilu helyébe lépő Nádai Anikó teljesítménye (bár megjárta már a "hadak útját !" ) egyáltalán nem felel meg az élő műsor követelményeinek.

(És ahol a háttérműsort a "BeleValóVilág8"-at Aurélió és Gáspár Győző vezeti, arról a vélemény: hogy "ha ilyen semmirevalók teret kapnak a képernyőn...mit is lehet mondani ? Bármennyire is bohóc műsorról van szó, szégyen a csatorna számára a műsorvezetők személyének kiválasztása...és erre még van igény ?")

Sokak véleménye: "Kereshettek volna jó műsorvezetőket is.... Mert Anikó és Bence elég gyenge!"
 Többen becsmérelték a játékosokat is: számos kommentelő úgy látja, a fiúk teljesen egyformák, nem rendelkeznek önálló karakterrel.
 Ezzel sokan vannak így, a hozzászólások alapján a nézők sokkal szívesebben néznének olyan szériát, mint amilyen a ValóVilág 4 és 5 voltak, amelyben még igazi karakterek, taktikus és szórakoztató versenyzők szerepeltek.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.