Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. augusztus 1., hétfő

Lecserélték Sebestyén Balázst egy napra

A ma  reggeli Morning Show-ba Vadon Jani és Rákóczi Feri mellé Kiss Ramóna ült be. 
Barátok közt színésznője rádiós műsorvezetőnek állt, ma ő helyettesítette Sebestyén Balázst a Morning Show-ban.

 Forrás: Morning Show

Közösségi oldalára már kora reggel kitett egy közös képet Vadon Janival és Rákóczi Ferivel, és arra kérte a rajongókat, hogy ha lehetőségük van, hallgassák a Class FM reggeli műsorát. 
Az adás vendége volt Gasztonyi Dániel mestersolymász, aki feleségével jelenleg nyolcvan ragadozó madárral él együtt. Oktatnak, tenyésztenek, és filmekhez is kölcsönzik madaraikat, a stúdióban velük pózoltak a műsorvezetők.
(Nem is lenne ezzel semmi baj, mikor egy rádióban női műsorvezetők tevékenykednek, mert hiszen ezek a műsorok egy reggeli könnyed szórakoztató jellegűek. A gond csak ott kezdődik, -és ez szerintem szinte minden kereskedelmi rádióra igaz- hogy ezen hölgy "műsorvezetők" az adás kilencven százalékát vihogással  szinte már erőltetett nevetgéléssel töltik ki !
 Bármilyen témát, bulvárt, vagy a zenei kívánságműsorok összekötő szövegeit is amolyan "vigyorgó" stílusban konferálnak fel !  
A folyamatos, erőltetetten sziporkázó "nekem olyan jó kedvem van" hangvétel egy idő után számomra szinte már elviselhetetlen ! Ilyenkor szoktam csatornát váltani, vagy kikapcsolni a rádiót.
Lehet én vagyok túlzottan érzékeny a jelen huszonegyedik századi rádiózás "divatjára"? 
Pedig annak idején  az LGT is azt mondta: "tilos rögtönözni, a leírt szöveg felolvasandó" ! De -mint sok minden másban is- megváltoztak a dolgok... -a szerk.)
Barta P.

1 megjegyzés:

  1. Thanks for sharing, nice post!

    Chương trình tuyển cộng tác viên bán quần áo trẻ em lương cao tại nhà và tuyển cộng tác viên bán mỹ phẩm online tphcm, hay Ting.vn với dịch vụ ship hàng Taobao chuyển về Việt Nam uy tín, giá rẻ nhất và chia sẻ hướng dẫn cách mua đồ trên Aliexpress và dịch vụ nhận đặt mua hàng xách tay Mỹ cho bé yêu uy tín và chất lượng nhất, bạn đang thắc mắc mua hàng trên taobao như thế nào hay dịch vụ mua hàng trên aliexpress có uy tín không có đảm bảo an toàn hay không.

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.