Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. szeptember 8., csütörtök

Már körvonalazódik Európa jövője !

  Fotók: Northfoto
Egy kameruni származású család négy évvel ezelőtt települt át Franciaországból Angliába, mert a férfi ígéretet kapott, hogy az angol hatóság finanszírozza ápolóvá való képzését, de azóta sem talált állást.
  Arnold Mballe Sube (33) és felesége, Jeanne (33), akik jelenleg egy három hálószobás önkormányzati házban élnek a London közelében fekvő városban.

 Mballe Sube azt mondja, hogy ez"a legrosszabb hely, ahol valaha élt"

Augusztusban az önkormányzat felajánlott a népes családnak egy ötszobás ingatlant, de nem fogadták el.
Az önkormányzat megnehezíti az életünket - nyilatkozta Arnold, arra hivatkozva, hogy nyolc gyerekük - Mejane (16), Fabian (13), Analia (13), Prosper (10), Dylan (9), Sharon (6), Stacy (6) és a három hónapos Mary - már alig férnek el a három hálószobával rendelkező ingatlanban.
(Ha jól számolunk, akkor a nő az első gyereket 17 éves korában szülte. 33 évesen már nyolc szaporulat...és még koránt sincs vége ! Lesz ez még több is ! Mennyire emlékeztet ez, egy magyarországi "etnikum" viselkedésformájára, a különbség csak annyi, hogy itt nincs felháborodás !-a szerk.)
Az önkormányzat illetékese kifejtette, nem tudnak nekik igényeik szerinti házat varázsolni, és az eset nagy felháborodást váltott ki Nagy Britanniában. 
A megrökönyödést az okozta, hogy a fotókon jól látható, a nyolcgyerekes házaspár magas színvonalon él. A hálószobájukban is van lapostévé, és a gyerekek sok videójétáka is jól látható...írja a The Sun riportjában.
Szerk; Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.