Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. szeptember 10., szombat

Olaszországban már nyilvánosan is kiverheted... !

Ide jutott Európa !


Elvira Savino, a Forza Italia, Olaszország legnagyobb jobboldali pártjának politikusa azt mondta a Telegraphnak, hogy Renzi kormánya megmenti a börtöntől azokat az Itáliába érkező bevándorlókat is, akik obszcén bűncselekményt követnek el.


Az olasz legfelsőbb bíróság legalizálta a nyilvános önkielégítést, miután visszavonta a börtönbüntetését annak a 69 éves férfinak, aki azt mondta, hogy csak néha tesz ilyet – írja a CNN.
Pietrót egy szicíliai egyetem előtt kapták el, ahol nőket bámulva maszturbált, majd egy helyi bíróság 3 év börtönre ítélte. A “tettes” azzal védekezett, hogy sötétben, “rossz látási viszonyok között” csinálta.
Ügyvédei pedig a Legfelsőbb Bíróságig vitték az ügyet, ahol a fellebbezésnek helyt adtak azzal a megjegyzéssel, hogy
ha az önkielégítésre kiskorú szemtanú jelenlétében került volna sor, akkor akár 4 és fél év börtön is járhatott volna érte.
A lépést bírálják egyes politikusok, akik azzal is megvádolták a miniszterelnök Matteo Renzi kormányát, hogy perverz szimpatizáns.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.