Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. szeptember 29., csütörtök

Te is átéltél már Deja vu érzést... ?

...tudod, amikor azt érzed, hogy az éppen történő helyzetet már átélted egyszer? A déjá vu átélésekor azt érezzük, mintha már megtörtént volna ez az esemény valahol, valamikor...

"Csütörtökön jutott el szerkesztőségünkhöz Kónya Péter országgyűlési képviselő közleménye, melyben részletesen ír a Komárom-Esztergom megyei Ászár községben történtekről.
A közlemény szerint az 1700 fős lakosú község több választópolgára kereste meg a képviselőt, és elmondták, hogy lakhelyükön 3000 forint értékű élelmiszercsomagokat osztogatnak azzal, hogy a hétvégi népszavazáson jelenjenek meg és szavazzanak „nemmel”. 

Emellett, aki elmegy és a későbbiekben tudja igazolni, hogy nemmel voksolt, azt a népszavazást követően még egy krumpli csomaggal is megajándékozzák, állították a polgárok.  
Kóny Péter azt írja, bejelentést tett az ügyben a Választási Bizottság elnökénél, és kérvényezte az ügy haladéktalan kivizsgálását."
Forráshír itt !
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.