Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. október 3., hétfő

19-re húzott a Vodafone !

Új feltöltőkártyás csomaggal verte le az eddig megszokott árakat a Vodafone. A Tuti csomaggal minden belföldi normáldíjas számra indított hívás, illetve elküldött SMS egységesen 19 forintba kerül, szemben a piacon megszokott 40 forinttal,- jelentette be Révész Balázs, a Vodafone Magyarország szegmens marketing igazgatója. 

A Vodafone Tutival a magánszemélyek egységesen bruttó 19 forintos percdíjért telefonálhatnak, és küldhetnek SMS-t a belföldi normáldíjas számokra. A tarifa meglepően kedvező, ha összehasonítjuk a piacon megszokott bruttó 40 forintos perc és SMS feltöltőkártyás tarifákkal. 

A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) júliusi adatai szerint ma Magyarországon a feltöltőkártyás mobiltelefont használók havonta átlagosan  17 hívást indítanak, a hívásaik átlagosan 1,7 percig tartanak, és összesen 29 percet tesznek ki. 
A feltöltőkártyások emellett az NMHH adatai szerint havonta átlagosan 3 SMS-t küldenek. Ez a forgalom az NMHH adatai szerint – a szolgáltatók jelenleg elérhető feltöltőkártyás tarifáival - kivétel nélkül több mint ezer forintba, sok esetben több ezer forintba kerül. , ezzel szembe a  Vodafone Tutival havi 29 percnyi hívás és 3 SMS elküldése alig több mint 600 forintos költséget jelent. 

Feltöltőkártyát díjmentesen lehet igényelni a Vodafone honlapján. A Tuti tarifát már egyszeri ezer forint feltöltésével is ki lehet próbálni, minden elköteleződés nélkül.  A 2 ezer forint feletti feltöltéseket a Tuti csomaggal is 365 napig, a 2 ezer forint alatti feltöltések összegét pedig 30 napig lehet felhasználni úgy, hogy az egy év alatt semmilyen más összeget nem kell a kártyára tölteni.
(Nem elképzelhetetlen, hogy a többi szolgáltató is hamarosan követni fogja, mint már annyi más esetben is, ha megszeretne élni.- Barta.)
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.