Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. október 8., szombat

Elkelt a ve­len­cei Korda-vil­la !

 foto/feol.hu

Korda (Klein) György és Balázs (Boros) Klári hónapokkal ezelőtt megvált hőn szeretett otthonától, attól a velencei villától, amelyet mindig álomotthonukként emlegettek. A ház, amelyet legalább két évig árultak, 400 négyzetméter alapterületű. Kerti szökőkút, automata öntözőrendszer van a kertben, gránit- és márványburkolat díszíti, valamint egy wellnessrészleg is található a villában.

Balázs Klári a lokálnak elmondta, hogy koruknál fogva, nekik már inkább teher, mint öröm a heti ötszöri autózás Pestre.
"Azt a pénzt pedig, amit a velencei házért kaptunk, befektetjük a budai szállodánkba, amit felújítunk, és a Hotel Villa Korda lesz az egyik legmodernebb szálló a fővárosban. Mondtam Gyurinak, hogy nem vagyok hajlandó banktól hitelt felvenni, (ő már csak tudja, hogy a bankok kiknek a kezében vannak és azt is, hogy üzletben nincs barátság...még nekik sem.-a szerk.) vagy kölcsönkérni. Megvártuk, míg lépni tudunk" – szögezte le Klárika.
– Így ha nem tudunk majd többé fellépni, akkor sem kell aggódnunk, miből éljünk, mivel töltsük az időnket, hiszen itt lesz a szálló – tette hozzá Korda.
 Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.