Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. október 20., csütörtök

Nincs ideje dolgozni az apának...


Ghazia A. tavaly menekült el a szír háború elől a családjával Németországba. A 49 éves férfinak négy felesége és 23 gyermeke van. A német törvények azonban nem teszik lehetővé a többnejűséget, ezért Ghaziának van egy "fő neje" és három "barátnője". 
A "szaporulat" nem egy háztartásban él, mindenki a saját édesanyjával külön lakásokban lakik. Ám sikerült megoldani, hogy 50 km-es körzeten belül legyenek egymástól.
A Bild megszólaltatta az édesapát, aki elmondta, hogy a vallása arra kötelezi, hogy mindegyik feleségéről és összes gyermekéről egyformán gondoskodjon. A Bild megjegyzi,hogy ez már több mint két futbalcsapat és mi lesz pár év múlva ?
Folyamatosan úton vagyok, mivel rendszeresen látogatom a családjaimat. Két-három napot maradok egy helyen, majd továbbállok...
- mesélte Ghazia, aki bár szívesen (?) találna munkát, így nem sok ideje marad dolgozni. A családokat jelenleg a német állam -illetve az adófizetők- tartja el,szociális segélyekből élnek...
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.