Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. október 11., kedd

Végleg kivonják a forgalomból a "tűzgyújtó" telefonokat!


A Galaxy Note 7 okostelefonok eladásának és a hibás készülékek cseréjének leállítására szólította fel globális partnereit kedden a Samsung Electronics, egyúttal azt ajánlotta vásárlóinak, hogy a továbbra is fennálló biztonsági kockázatok miatt kapcsolják le és ne használják tovább ilyen típusú okostelefonjukat. 

Az okostelefonok piacát magasan vezető dél-koreai gyártó mintegy tíz nappal azután adta ki újabb figyelmeztetését, hogy egy példátlan csereprogramot követően felújította az új Note 7-esek forgalmazását.
Hétfőn azonban kénytelen volt felfüggeszteni az augusztus óta forgalmazott csúcskategóriás típus gyártását, miután a töltéskor túlhevülésre hajlamos első széria visszahívása után a cserekészülékeknél is hasonló jelenséget észleltek.
( "Akár eredeti, akár már csereként kapott Galaxy Note 7-esük van, áramtalanítsák és ne használják tovább készüléküket, és használják ki a rendelkezésükre álló garanciális lehetőségeket",ajánlja a dél-koreai cég.)
De egy "zenekedvelő egyed" előtt nincs akadály, ahogyan a fenti kép is bizonyítja ! :)
Barta P. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.