Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. november 3., csütörtök

A cigányoknak nem tetszett az ítélet...

...ezért  törni-zúzni kezdtek a szegedi bíróság folyosóján és a 17-es tárgyalóteremben !

 foto/delmagyar.hu
 A bíróság egy 2016-os fegyveres rablás ügyében hozott ítéletet, az egyik vádlott nyolc, a másik négy évet kapott. Amikor ezt meghallották a rokonok, kitört a balhé. Üvöltöztek, szidalmazták a bírót és az ügyészt, azzal fenyegették őket, hogy elvágják a torkukat. A folyosón lévő egyik hirdetőtábla üvegét is betörték.

A szemközti tárgyalóteremben egy garázdaság ügyében rendőröket hallgatott meg a bíróság tanúként, ők hárman szaladtak ki a folyósra és segítettek kollégáiknak lecsillapítani a tömeget. Közben még több rendőr, BV-sek, és TEK-esek is a helyszínre érkeztek, majd kiterelték (?) a legalább 20 fős csoportot a bíróság elé.
A Szegedi Törvényszék és a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság később ígért tájékoztatást,-írja a délmagyar.hu
Szerk;Posta  S.

1 megjegyzés:

  1. Útálom a „fekete ribizlit” !2016. november 6. 10:49

    A védett fajú "gömöri indián" lekurvaanyázza, legeciszarszopózza a rendőrt/bírót/ügyészt, szétveri a bírósági tárgyalótermet, megtámadja a rendőrt, beveri az ablakot, kiirtással fenyegeti az egész családjukat : az csak rendzavarás vétsége, de...
    Ha én azt mondom a rendőrnek/bírónak/ügyésznek, hogy végezze az esküvel előírt munkáját, ne legyen részrehajló, és ne bratyizzon a bűnözővel: életveszélyes fenyegetés, kényszerítés, becsületsértés, az igazságszolgáltatás munkájának akadályozása, hivatalos személy elleni erőszak !
    Ilyen világban élünk !

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.