Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. november 13., vasárnap

A felfedezés miatt, itthon börtön jár...

Egy írás a közösségi oldalon, ami talán tükrözi a XXI. századi  állapotokat Magyarországon.

Dr. Horváth István Akadémikus Professzor az érelmeszesedésre és érszűkületre kifejlesztett oltóanyagáért 2005-ben Genfben, a találmányi világkiállításon aranyérmet nyert. Itthon meg egy év börtönre ítélték ezért és 6 millió forint pénzbírsággal is sújtották !
A bíróság egyébként nem vizsgálta a készítmény hatásosságát, -ami a szakértők szerint sem veszélyezteti az ember egészségét,- hanem az embereken végzett használatért marasztalták el.

A Professzor belefáradt a harcba és megaláztatásokba, bár sokáig nem akarta, de most mégis eladta külföldre a csodaszérumát. Kínában és Indiában hamarosan forgalomba is kerülhet Horváth István világhírű vakcinája, ami Magyarországnak nem kellett!
Amíg itthon csak a bíróság foglalkozott vele – és az is elítélte! – az indiai miniszter egymilliárd ember megmentőjeként mutatta be a professzort, akinek az oltóanyaga az infarktustól és a stroke-tól is megvéd.

Egy amerikai befektető két és fél milliárd euróval – 700 milliárd forinttal – szállt be a szérum projektjébe.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.