Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. november 23., szerda

Indul az ország első zsidó televíziója !

December 1-től elindul Magyarország első zsidó közösségi televíziója a UPC budapesti programcsomagjában, azt követően pedig a MindigTV és a DIGITV is felveszi jövő évi szolgáltatásai közé az új televíziót.
 „A zsidó közösség berkeiben ismert és elismert Breuerpress hírügynökség, amely már bizonyított a hiteles hírszolgáltatás területén, most újabb babérokra tör, a nap 24 órájában kívánja tájékoztatni és szórakoztatni a nézőket."

"A magyar médiapiac bulvárosodásával szemben nem tematikus tartalommal rukkol elő a televízió, hanem sajátos szemszögből, zsidó szemüvegen keresztül mutatja be és szórakoztatja a nagyérdeműt” – közölte a HETI TV az Origóval. 

„A napi rendszerességgel, több alkalommal jelentkező hírműsorok keretezte műsorstruktúra igyekszik kielégíteni a színvonalas kultúrára éhezők (?) igényeit, a nagyvilág érdekességeire nyitottak figyelmét, valamint nem utolsósorban a könnyed, ám minőségi kikapcsolódásra vágyókat egyaránt” – olvasható a közleményükben.
(Ezt is megértük, alakul szépen a Magyar jövő !)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.