Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. november 29., kedd

Megkezdődött a 2018-as választási kampány !

Jövőre, az-az 2017-ben, 1,6 százalékkal emelkednek a nyugdíjak, emellett még az idén minden nyugdíjas kap 10 ezer forintnyi Erzsébet-utalványt - közölte Orbán Viktor miniszterelnök az Idősek Tanácsa keddi ülése után.
A kormányfő az Országházban tett nyilatkozatában elmondta: az idén keletkező költségvetési többletből kap minden nyugdíjas 10 ezer forintnyi Erzsébet-utalványt a tervek szerint még karácsony előtt, de legkésőbb a két ünnep között.

Ez egy gesztus, a nyugdíjasok iránti tisztelet kifejezése - fogalmazott. Orbán Viktor azt is megerősítette, hogy a 2017-re tervezett nyugdíjemelés mértékét 0,9-ről 1,6 százalékra emelik,-olvasható a figyelő oldalán.
Szerk;Posta S.

1 megjegyzés:

  1. Jaj-jaj, nem kellett volna ... csak a bajt hozza szegény fejére ez a "drága jóember". Közeleg az olimpia rendezése, költené inkább stadionokra, hátha megnyerjük az olimpia rendezési jogát !
    Vagy osztana temetkezési utalványokat a nyugdíjasoknak nagyon drága ma már egy temetés, anyagi csőd a gyászolóknak....

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.