Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. december 30., péntek

Megint véget ért egy esztendő !

Így közeledvén az év végéhez, az ember elszokott merengeni, hogy mi is történt vele- jó, vagy rossz, esetleg csak kellemetlen- dolog az elmúlt évben.
Én is ezt tettem, mivel a két ünnep között már nem dolgozom, és részemről a 2016-os év nem hozott különösebb változást,  így hát visszanéztem a magazinunk ez évi bejegyzéseit és kommentjeit. Olvasgatás közben feltűnt egy hozzászólás, amely  így szól:

Hali F-Gab.
Látom te is ahhoz a "kerti csoporthoz" tartozol akinek az adminja rühelli ha a tagoknak más a véleménye mint neki!
Mert nála csak az aktuális hatalommal párhuzamos vélemények maradhatnak fenn!
Nem emlékeztet ez valamire? Mintha az "átkosban" már lett volna hasonló tendencia ? De ne is törődj vele, mert annak is vége lett mint a botnak! :)
Remélem itt nem törlik a kommentemet :)

Ez a hozzászólás - kár, hogy névtelen -  nagyon kíváncsivá tett és rákerestem a teljes írásra ami egy olvasói levél volt, amely itt olvasható ! Ez az olvasói levél annak idején, valahogyan elkerülte a figyelmemet.

Először nem is akartam hinni a szememnek, hogy a huszonegyedik században még létezhet ilyen ! 
Aztán beszéltem pár ismerősömmel akik megerősítették a levél valóságtartalmát ! Ehhez már szinte semmit nem lehet, és szerintem nem is kell hozzáfűzni ! Ennyit az idei esztendőről.  
De lépjünk tovább hiszen még egy nap és ránk köszönt az újesztendő, amely remélhetőleg már jobb lesz mint ez az év volt. Ahogyan a mondás tartja "a remény hal meg utoljára" !
Ennek tudatában minden kedves olvasónknak eredményekben gazdag, Boldog Újévet Kívánok a Magazinunk és saját nevemben is
Körtvélyesy Viktor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.