Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. január 2., szombat

Szelektív hulladék szállítás Sámsonkertben 2016-ban.


2016.
 SZELEKTÍV hulladékgyűjtési időpontok Sámsonkertben !
sakema

15 éve halt meg Zámbó Jimmy

2001. január 2.án  azon a 15 évvel ezelőtti tragikus hajnalon Jimmy éppen utószilveszterezett felesége és a család barátja, Hulé Éva társaságában. Az éjszaka folyamán persze mindannyian felhörpintettek néhány pohár italt, így Jimmy is iszogatott. Január második napjának hajnalán aztán megszólalt a szomszéd kakasa, ami miatt Jimmy elővette otthon tatrott berettáját és kétszer kilőtt az ablakon. Majd kiürítette a tárat és viccelődve feleségére fogta a fegyvert. 
Az asszony ettől megijedt, ezért Jimmy azzal próbálta megnyugtatni, hogy saját halántékához tartotta a pisztolyt és meghúzta a ravaszt. Ez pedig végzetes hiba volt, mert a fegyver csövében maradt még egy golyó.
 A 42 évesen elhunyt Jimmy tragikus halála azóta is foglalkoztatja a rajongókat. Sokáig repkedtek furábbnál furább pletykák, melyek szárnyalását az is segítette, hogy a sztár özvegye nem nyilatkozott évekig arról, hogy pontosan mi és hogyan is történt azon a bizonyos januári hajnalon.

 A tragikus utószilveszteri bulin résztvevő Hulé Éva csak tovább erősítette a különféle összeesküvés-elméletek terjedését, hiszen sokszor utalt rá, sőt később egészen konkrétan kijelentette, hogy a fegyver nem pont úgy dördült el, ahogyan azt korábban tudni lehetett. 
Hulé Éva végül 2014 áprilisában elhunyt. Testvére Zámbó Árpád szerint azonban nem érdemes a pletykákkal foglalkozni, Imre halála ugyanis így is-úgy is az volt, aminek elsőre tűnik: egy fatális tévedés következménye.
Barta P.

Újévi köszöntő...helyett.

"Szilveszterkor, az új évre várva, ahogyan szerte a világon, nálunk is vidám embereket láthattunk a fotókon, a televíziók híradóiban. Boldog arcok, bizakodó tekintetek, mint akik azt remélik, hogy ami ezután jön, jobb lesz, mint az, ami eddig volt.


Valószínűleg az előző évvel nem voltak teljesen elégedettek, ezért most abban bíznak, hogy a következő jobb lesz. Ha már ez sincs, a remény, akkor semmit sem ér az egész.
Rövidebb várólistákban reménykednek a fotókon mosolygó emberek, korszerűbb oktatásban, működő egészségügyben, kisebb korrupcióban.
Reálisan mást nem is kívánhatnának maguknak. Mert azt minek kívánják, amiről tudják, hogy úgyis bekövetkezik: hogy Mészáros Lőrinc, Andy Vajna, Tiborcz István, helyettük is tovább gazdagodik, Habony Árpád pedig az ő nevükben nem csak Ibizán, és amint azt egy frissen előkerült fotóból kiderült, Dubajban mulatozik majd, hanem sok más szép helyén is a világnak.
Mi, többi magyarok beérjük azzal, hogy mosolygósak mutatkozunk a szilveszteri képeken. Ilyenkor nem azon tűnődünk, hogy vajon jutunk-e 5-ről 6-ra?
A számokat illetően biztosan jutunk, hiszen 2015 helyett idén már 2016-ot írunk. De, túl azon, hogy más számokkal írjuk le az aktuális esztendőt, mint az elmúlt 365 napban, önmagában miért változna ettől bármi? Abból, hogy egy év véget ért, még nem következik, hogy minden bajt és nehézséget is magunk mögött tudunk.
Úgyhogy, ne irigyeljük magunktól a szilveszteri fotókon látható vidámságot. Több járna nekünk, de csak ennyi jut." 
(forrás:nolblog)
Szerk;Posta S.