Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. január 7., csütörtök

Esik a hó...

...miért ? Mert tél van ! Havasak, jegesek csúszósak az utak...de csak a hátárig ? Ausztriában nem esik? Már a hó is tudja "hol a határ" !  Érdekes....
Osztrák-Magyar határ !
Andau-Jánossomorja... Auszriából- Magyarországra lépve... !

Ez a 21 másodperces videó mindent elmond rólunk, magyarokról. Mert ez a mi felelősségünk. Mi választjuk vezetőinket országos és helyi szinten is. És ha az általunk választott vezetők nem képesek rendben tartani hazánkat, az rólunk állít ki szegénységi bizonyítványt. 
Ha egy vállalat tulajdonosai igazgatót választanak, és az kezdi tönkretenni a céget, leváltják, hogy ne menjen tönkre. De ha nem váltják le, vagy helyette mindig ugyanolyan mentalitásút választanak, akkor abból csak pusztulás lehet. 
sakema

Vajon miért is ?

A tavalyi év legnépszerűbb könyve az ENSZ központi könyvtárának kölcsönzései alapján az a könyv volt, amelyből azt tudhatják meg állami alkalmazottak és vezetők, hogy miként mentesülhetnek nemzetközi büntetőeljárások alól. 
/Ez azért érdekes és jellemzi a állami elit milyenségét !/

 Ramona Pedretti: Immunity of Heads of State and State Officials For International Crimes, azaz "Állami vezetők és állami alkalmazottak mentessége nemzetközi bűnesetekben" a címe annak a könyvnek, amely az ENSZ könyvtárának Twitterje szerint a leggyakrabban kölcsönzött könyv volt 2015-ben a szervezetnél. 
(Érdekelne még, hogy a mi állami alkalmazottaink érdeklődtek e a könyv iránt?-a szerk.)
 A könyvtárat amúgy Dan Hammarskjöld egykori ENSZ főtitkárról nevezték el, aki 1962-ben halt meg. A könyv nem egy ENSZ-dokumentum, hanem a Luzerni Egyetem hallgatójának doktori munkája. vs.hu hivatkozás.
Szerk;PostaS.

Megkezdődött !

Nem hisz az ember a sze­mé­nek, két­szer is el kell ol­vasni az ilyes­fajta hí­re­ket. Németországban, a német-osztrák határnál, alig 3 óra autóútra Magyarországtól, Pocking városkában - a helyi iskola közelében 200 bevándorlónak terveznek ideiglenes szállást biztosítani - az iskola vezetői levélben értesítették a szülőket a várható következményekről. Nyomatékosan azt kérik, hogy figyeljenek a diáklányok öltözködésére.

"Ne vegyenek fel átlátszó blúzt, vagy miniszoknyát, mert ez félreértésekre adhat okot" – mondja ez a jellegzetes arcú kölni polgármester nő (!), -valamint azt is megjegyzik, hogy a kirekesztő, rasszista megjegyzéseket nem fogják tűrni.
A migránsok viselkedését ezzel szemben semmi nem szabályozza, ők a vendégjoggal visszaélve úgy viselkedhetnek, ahogy jólesik. Őket senki és semmi nem korlátozza!

( Mindebből nem lehet más következtetést levonni, mint hogy az ellenőrizetlenül beáramló migránsáradat, a terrorcselekmények, a szilveszteri kölni tömeges erőszakoskodás máris megtette hatását. Európa kezdett alkalmazkodni hozzájuk és nem fordítva. Jegyezzük meg a napot, az iszlám térhódítása megkezdődött Európában...! )  riposzt.hu forrás
Szerk:Posta S.