Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. január 17., vasárnap

Csak jogszerűen ?

Egy "közösségi"oldalon találtam a képet. Elképesztő, hogy ilyen előfordulhat !

Osszátok meg! Had tudja meg a világ mennyire pénzéhes a hatóság!
Azért kíváncsi lennék az ügy folytatására is!
Barta P.

Szép "Újvilág" jöhet ?

Ha az Országgyűlés megszavazza az alaptörvény legújabb módosítását, és a kormány saját hatáskörében terrorveszélyt hirdethet, betilthatják a postát, kikapcsolhatják a telefonokat, elhallgattathatják a rádiókat és televíziókat, tehát Bokros Lajos szerint készül a nyílt diktatúra. 
Ezért mindenkit tiltakozásra szólít fel.

A kormány egyetlen mozdulattal, parlamenti hozzájárulás nélkül egyszerűen lekapcsolhatja az egész internetet. Nincs e-mail, nincs Facebook, nincs semmi. Többek között ez vár ránk, ha az Országgyűlés megszavazza az alaptörvény legújabb módosítását – állítja Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom elnöke.
 Ilyen esetben behatolhatnak az otthonokba, azokat átkutathatják, és már egy egyszerű gyanú alapján letartóztathatnak bárkit – figyelmeztet Bokros. És mindjárt hozzáteszi: de ki nem „gyanús"? Ha az Országgyűlés kétharmaddal elfogadja a javaslatot, akkor mindehhez elegendő annyi, hogy a kormány kijelentse,terrorveszély" van.
Onnantól pedig bármikor bevezethetik ezeket az intézkedéseket – hangsúlyozza –, és még egy sor mást, amelyek alapvető és alkotmányos szabadságjogokat korlátoznak parlamenti felhatalmazás nélkül, egyszerű „bemondásra". Hozzátette: és hol nincs ma terrorveszély?...a teljes írás itt
Szerk;Posta S.

Ahol a haszon, ott a "haza" ?

Vajon mi lehet az oka, hogy visszamagyarosította a nevét? 


 Úgy tűnik, a producer és filmügyi kormánybiztos komolyabban gondolkodik Magyarországban, mint eddig bármikor - szúrta ki a HVG a Cégközlönyben. 
Andy Vajna ugyanis korábban mint Andrew G. Vajna szerepelt a hivatalos cégadatokban, most azonban Vajna András Györgyként írják a TV2 Média Csoport Kft. tulajdonosai között.
Szerk;Posta S.