Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. február 7., vasárnap

Ez is egy megoldás...

Egy orosz híroldal szerint bevándorlók próbáltak molesztálni orosz nőket a norvég határhoz közeli Murmanszk régióban egy éjszakai szórakozóhelyen. Vesztükre túl későn jöttek rá, hogy nem Nyugat-Európába vannak, hanem Oroszországban !
Az orosz férfiak ingerküszöbje ugyanis némileg eltér a nyugati társadalom többi férfi tagjától-írja a Thisisengland.org.uk.
 
Bár a rendőrség tagadja, de a közösségi oldalakon olvasható bejegyzések alapján biztosra mondható, hogy hatalmas verést kaptak a "bevándorlók", akik közül 18-an kórházba, 33-an fogdára kerültek az orosz Newsli és az angol Thisisengland.org.uk beszámolója alapján. 
A baj ott kezdődött, mikor Norvégia visszatoloncolt 50 afgán és közel-keleti bevándorlót Oroszországba, mondván, illegálisan léptek be az országba. Ezután a tesztoszteronnal túltöltött "menekültek" úgy döntöttek, elmennek szórakozni a helyi Gandvik diszkóba, ahol lányokat kezdtek tapogatni. 
A helyiek ezt nem nézték jó szemmel, és még a rendőrség kiérkezése előtt intézkedtek. A zaklatók nagy részét kórházba küldték, a többit a rendfenntartó szervek intézték el, nem kevésbé keményen fellépve.  
A nevelési folyamat sikeresnek bizonyult, azóta egy hangos szót sem lehet a bevándorlók szájából hallani, és állítólag nagyon szeretnének már hazamenni. 
/A cikkíró a végén megjegyzi, hogy az orosz emberek nagyon örülnek a látogatóknak, csak azt nem szabad elfelejteniök, hogy ők ott csak vendégek és úgy is viselkedjenek !/
Szerk;Posta S.